Schrijf in ons gastenboek!
Let op: Berichten worden pas na goedkeuring geplaatst

test

 
  Datum   13-09-2021 08:23
  Bericht   Wij, Jos schipper, Christel keukenhulpje en hulpschipper, Jaak navigator en matroos op dek, Linda onze 2 sterrenkok, Rosa en Johan de madam en heer op de Quincy, staan er op om jullie te bedanken voor deze mooie week op jullie schip en wij hebben een mooie en zonnige week gehad.
BEDANKT
Vriendelijke groeten van ons allen, Rosa, Johan, Jos, Christel, Jaak en Linda.
  Datum   21-07-2021 19:33
  Bericht   Ik heb weer genoten van een heerlijke Frieslandvakantie met prachtig weer! En wat ziet de Quincy er weer als nieuw uit na de verfbeurt van afgelopen winter. Gelukkig heeft mijn vader de boot weer helemaal ongeschonden af kunnen leveren. Ik zie nu al weer uit naar volgend jaar!
   
   
  Datum   30-09-2020 20:33
  Bericht   30-09-2020

Een week om nooit te vergeten. Ik voelde me enorm trots en bevoorrecht om met dit prachtige schip te mogen varen. Het was voor ons de eerste keer op Quincy maar zeker niet de laatste keer. Wat is Friesland schitterend en wat hebben we genoten.
Stichting Varen met Wielen en al de vrijwilligers en sponsoren die dit unieke initiatief mogelijk maken, onze oprechte dank!

Hartelijke groet,

Peter en Cobie
   
   
  Datum   17-08-2020 15:26
  Bericht   Beste stichting en vrijwilligers, we hebben weer een prachtige week gehad in Friesland! Dit 7e jaar onze eerste nacht wederom in de nieuwe kom bij het Princenhof, vlak langs het prinses Margrietkanaal. De 2e nacht in Sneek op de mindervaliden plek in het centrum vlakbij de Waterpoort. Weer heerlijk gegeten bij het Vaticaan, een echte aanrader! De 3e nacht in het prachtige Sloten aangemeerd, langs een parkeerplaats met snackbar ‘de Bregge’, met een mooie hoge kant voor de lift en een douche/toilet ruimte vlakbij. Het centrum op 5 min (rol)loopafstand, met heerlijke restaurants en terrasjes. De 4e en 5e nacht in Workum aangemeerd vlakbij de Noorderbrug, een bekend punt van de Elfstedentocht. Ook hier weer een mooie hoge kant voor de lift en met 10 min. Bij het Jopie Huisman museum en plein met leuke terrasjes. De 6e nacht aangemeerd bij de ‘ietwat gedateerde’ jachthaven ‘het hart van Friesland’ in Uitwellingerga. Het dorp zelf was iets te ver voor een bezoek, maar wel prima vissen hier vanaf de boot door de flinke in- en uitstroom richting kanaal. De laatste dag nog een half uurtje varen naar de thuishaven van de Quinchy, wederom keurig zonder schade ingeleverd. Volgend jaar zijn we weer van de partij! Groetjes van de fam. Vlaar en Corrie Gorter
   
   
  Datum   23-11-2019 13:23
  Bericht   Wat hebben wij een prachtige week gehad op de Quincy deze zomer. We zien nu pas dit gastenboek, nu we de site opnieuw bezoeken omdat we een stukje over deze prachtige boot op willen nemen in de nieuwsbrief van ons Droomhuis in Wageningen (www.hetdroomhuis.eu ). In juni hebben we een prachtige tocht gemaakt met alle bewoners van het Droomhuis, zodat Gabriël ook alvast wat kon oefenen voor de week in augustus, waarin Thijs met zijn ouders (Gabriël en Herma) een prachtige vakantieweek op de Quincy heeft gehad. We kijken al weer uit naar de vakantieweek in augustus 2020! Dank voor deze prachtige en betaalbare aangepaste boot!
   
   
  Datum   13-10-2019 11:03
  Bericht   Leuk, ik zag jullie net langs mijn huis varen (IJsselkade Zutphen). Jullie bijzondere boot viel op, vandaar even op google gezocht. Wat een mooi initiatief!😊
   
   
  Datum   19-08-2019 13:15
  Bericht   Dit jaar voor de 6e maal weer een heerlijke week vakantie gehad op onze inmiddels trouwe vriend Quincy. Dit jaar vanuit de nieuwe thuishaven in Sneek, een mooie plek met betrokken eigenaars.

De 1e dag vanuit Sneek naar het Princenhof en daar een mooie overnachtingsplek gevonden in een recent gerealiseerde kom naast het Prinses Margrietkanaal. De 2e dag aangemeerd in Groningen bij de leuke verenigingshaven 'Groninger motorboot club'. Dag 3 aangemeerd in Burgum, wederom in een verenigingshaven. Een leuk dorp met vele winkels en een heerlijk restaurant 'De Pleats'. Dag 4 hier ook gebleven ivm de storm. Dag 5 aangemeerd in Grou, aan de mindervalidensteiger. Een keurige haven met daarbij ook een leuk centrum. Dag 6 in Heerenveen aangemeerd, na 3 smalle bruggen bij een mooie plek midden in het centrum achter de kerk. Daar weer heerlijk gegeten bij grillrestaurant 'De Buurman'. Dag 7 weer terug met regenachtig weer over het Sneekermeer en de Quincy weer thuisgebracht bij Veltman. Hulde en lof naar organisatie en vrijwilligers om dit mogelijk te maken! Gr. Patrick Vlaar & fam.
   
   
  Datum   01-08-2019 08:55
  Bericht   We zijn net terug van een mooie vaarvakantie. Het weer zat ook geweldig mee (soms te) . De boot is mooi en schoon alle faciliteiten zijn aan boord voor een mooi vakantie. Bij deze. Stichting hartelijk dank.
   
   
  Datum   16-05-2018 16:43
  Bericht   Wij zijn terug na een week genieten op de Quincy. Wat een heerlijk ontspannen week was dat. De gezellige en uitstekende vrijwillige schipper Hajo zorgde in overleg voor een prachtige tocht. Wij hebben tevens geboft met het weer, dat maakte het nog mooier. De Quincy is een aanrader om even helemaal het vakantie gevoel te hebben. Nogmaals dank voor al het werk om dit te organiseren en te blijven continueren. Lieve groeten. Ilja & Maarten en Jos
  Datum   11-09-2017 14:01
  Bericht   Net terug van een week vakantie met de Quincy willen we onze schipper Hajo, organistor Jur, de jachthaven Panorama en alle mensen die de Stichting 'varen met wielen' ondersteunen bedanken die deze vakantie, met een op een rolstoel aangepaste boot, mogelijk gemaakt hebben!
mvrgrt,
Tanja, Peter, Kevin & Luca Bakker
   
   
  Datum   15-06-2017 17:33
  Bericht   zaterdag 13 mei hebben wij Diessenplas Holten samen met 6 cliënten, vrijwilligers en Schipper Jur een fantastische dag gehad. Prachtig weer en voor onze cliënten een bijzondere ervaring , waar ze nu nog over vertellen. Daarom heel erg bedankt, Jur.
met vriendelijke groet Ina Knoop
  Datum   25-05-2017 00:23
  Bericht   Een bijzondere ervaring om aan boord in de kolk van Blokzijl de zorg te mogen verlenen aan een client. Wat een inzet en geduld van de medereisgenoten van de cliënt.

Gertie Smeets, wijkverpleegkundige Buurtzorg
  Datum   28-07-2016 15:57
  Bericht   Net terug van een heerlijke week vakantie. Vrijwilliger Frans v.d.Zand had een mooie route door Friesland uitgestippeld. Varen ging ons goed af al vonden we het in het begin wel spannend zo'n groot schip. Wat was het fijn dat alles aan boord was voor de verzorging van onze dochter.
Martin Zwinkels
  Datum   22-09-2015 23:33
  Bericht   Een geweldige vakantie gehad met dank aan de vrijwilligers Gerard Schalkwijk, Linda schrieken, en jan Vermeulen
Petje af , en wat een prachtige boot om mee te varen de Quincy alles super geregeld aan boord.
Dank jullie wel allemaal.
Els van der straten
   
   
  Datum   18-08-2015 21:17
  Naam   Wolfgang, Sjoerd, Jochem en Kqtjq
  Bericht   Weer een fijne week op de geweldige Quincy gehad. Een fijn schip van alle gemakken voorzien om een minder valide een topweek te bezorgen. We hebben genoten!!!
   
  Datum   21-01-2015 21:15
  Naam   Henny Hollander
  Bericht   Vandaag op de sportschool in contact gekomen met een van de oprichters van deze fantastische organisatie , wij zelf doen heel veel voor de palliatieve kankerzorg dus wij weten als geen ander hou belanrijk het is om voor een
een medemens die getroffen is door een handicap iets te kunnen betrekken heel veel succes met de Quincy de bemanning en de gasten .Henny Hollander Esther Hogeweg wij gaan er ook weer voor www.team 54 .nl om mensen gelukkig te maken zo lang het nog kan fantastisch zo zijn we met elkaar heel goed bezig groet
   
  Datum   23-11-2014 02:00
  Naam   Henk van der Velde
  Bericht   Wij hebben deze fijne boot gebruikt om door Nederland te reizen met een hulpbehoevende vriend in een woord FANTASTISCH!@! Van harte aanbevolen!!
   
  Datum   31-08-2013 09:26
  Naam   Jos en Diana
  Bericht   We zijn afgelopen met de boot mee geweest op uitnodiging van Peterjan en Wilma .
We hebben een hele mooie vakantie gehad ook meden door het weer.
De boot is fantastisch alles erop en eraan. We hebben in Friesland, Groningen en Drenthe gevaren de mensen om je heen zijn er hulpvaardig . Stichting bedankt voor je inzet.
   
  Datum   28-08-2013 21:22
  Naam   wilma mes
  Bericht   wij zijn van 21 tot 27 augustus wezen varen met de quincy wij hebben erg genoten we zijn in friesland drenthe en groningen geweest het is daar super mooi geweldig dat wij dankzij de quincy op vakantie kunnen
   
  Datum   06-10-2012 23:05
  Naam   Dico en Hermine
  Bericht   Het leven op de Quincy was voor onze dochter maar ook voor ons een groot feest. Ze kon uitslapen, kon haar eigen tijd regelen en heeft een groot deel van friesland kunnen zien, haar geboortegrond. Een boot: geweldig, van alle gemakken voorzien. Volop water, gas, stroom en voor ons deze week het mooiste weer wat je je maar kon wensen. De mensen die dit regelen en voor ons mogelijk maken: petje af en heel veel dank !!!
   
  Datum   15-08-2012 10:46
  Naam   Carine Blauw en Mat Botman
  Bericht   Wij hebben afgelopen week een prachtige tocht op de Quincy gemaakt naar Friesland. Toen we aankwamen heeft een vrijwilliger ons op een hele prettige manier wegwijs gemaakt op het schip en met ons een proefvaart gemaakt. In alle plaatsjes waar we zijn geweest konden we een geschikte plek vinden zodat Jelle met lift de wal op kon. We zijn gevaren naar Langweer, Eernewoude, Heeg en Sloten. De Quincy is fantastisch ingericht voor een opvarende in een rolstoel. Jelle genoot van ontbijt op bed op het achterdek, zittend kijken naar alle boten en de mooie natuur en samen met Mat het schip besturen door de smalle bruggetjes. Mede namnes Jelle willen wij het bestuur, de donateurs en de vrijwillegers hartelijk danken voor dit geweldige initiatief. Jelle heeft de vakantie van zijn leven gehad en wij hebben ervan genoten.
   
  Datum   03-06-2012 11:00
  Naam   Jeanine
  Bericht   Wat heb ik van de vaar-week genoten !! Alles is aanwezig. Echt geweldig !! Het weer zat ook mee !! Voor herhaling vatbaar !!
   
  Datum   07-05-2012 14:38
  Naam   Familie van Langen
  Bericht   Wij hebben de afgelopen week 5 dagen mogen doorbrengen op de Quincy met onze meervoudig gehandicapte zoon. Het is ons prima bevallen en zeker voor herhaling vatbaar. We hebben heerlijk gevaren in de Weerribben en langs mooie plaatsen in Overijssel en Friesland. Het is fantastisch dat alle hulpmiddelen op de boot aanwezig zijn en dat er zoveel ruimte is. Wij hopen in de toekomst zeker nog een keer gebruik te kunnen maken van de Quincy.
   
  Datum   18-08-2011 13:39
  Naam   Theo en Stineke
  Bericht   Wij zijn afgelopen week met de Quincy in Friesland. Heerlijk gevaren op de vele meren. Wat is het fijn, om op deze manier vakantie te vieren!
Alles is mooi aangepast, dus daar over geen zorgen. Heerlijk de hele dag buiten varen op de donderdag na.
Wie weet, volgend jaar weer!
   
  Datum   04-01-2011 19:42
  Naam   Arie Waardenburg
  Bericht   ik ben nog niet met vakantie met julie boot geweest , maar het lijk me heerlijk.
4-jan. 2011 Oud-Beijerland
   
  Datum   15-10-2010 17:08
  Naam   peter klaverstijn
  Bericht   Op 13 oktober 2010 ben ik als begeleider van woonvoorziening Wijkersloot op initiatief van de Stichting een dagje wezen varen op de Hollandsche Ijssel.Een geweldige dag op de Quincy(deze boot is vernoemd naar een van onze jongeren van ons huis)met alle faciliteiten en aanpassingen.
Onderweg nog getrakteerd en aan het eind van de tocht kreeg iedereen nog een kapiteins vaar diploma.

Bedankt Jur en Ed voor de geweldige dag!!!!!!!!!!!!
   
  Datum   11-10-2009 12:01
  Naam   pascale
  Bericht   wat geweldig goed dat jullie dit kunnen aanbieden. Ik ben druk bezig met in kaart brengen van dit soort vakantieaanbieders. Zelf zit ik in een rolstoel en mijn broer is dol op het water en vissen. Hij is jaren visgids geweest en nu bezig met het opstarten van een bedrijf voor visvakanties juist ook voor gehandicapten. Het bedrijf is nu in oprichting en zal in april 2010 officieel starten in Spanje. Alles is nu nog heel pril maar de pontonboot is in de maak en komt nog in 2009 naar Spanje. Daar hebben ze ook een vakantie- woning aangekocht die geschikt is voor valide en invalide mensen. Wellicht zijn er bij jullie doelgroep ook mensen die iets verder een geschikte en betaalbare vis-vaarvakantie willen. Het bedrijf heet PAM catfishing en zal in 2010 een eigen site hebben.
   
  Datum   27-07-2009 19:35
  Naam   Danny Verbon
  Bericht   we hebben het genoegen gehad om de afgelopen week een vaartocht te maken door Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland.
Het was in één woord: fantastisch!
Ook dank voor mijn zus en zwager die ons hadden uitgenodigd. Het was hartverwarmend.
   
  Datum   03-02-2009 10:40
  Naam   Bas
  Bericht   Voor aankomend jaar geboekt op dit bijzondere schip. Geweldig dat dit tot de mogelijkheden behoort. Ik kijk er heel erg naar uit en kan iedereen zo'n vakantie aanraden
   
  Datum   04-07-2008 22:21
  Naam   Paul
  Bericht   Ik heb niet het genoegen gehad om op het schip te mogen varen, maar ik mocht hem (tijdens mijn eigen vakantie op http://www.robinson-crusoe.nl ) wel bekijken.

Een heel mooi schip!

Houd dit prachtige initiatief in de vaart (samen met zijn "ongeboren" broer/zus) !!
   
Aanpassingen
Een hoog-laag bed met papegaai
Aangepaste badkamer met douchebrancard, douchestoel en aangepast toilet
Tilliftinstallatie in het plafond
Lift om aan- en van boord te gaan
Extra hoeveelheid water (2000 liter)
© 2023 Varen met Wielen, gemaakt met AddSite | Add Noise